建议

Office of 建议 logo

建议 & 转移支持 is Available Remotely!

Welcome to 建议 & 转移支持 at Guttman Community College. Through one-on-one meetings, group advisement, and campus-wide programming, we provide opportunities for students to clarify their academic and professional goals. Together, we will develop an appropriate educational plan TH.at satisfies degree requirements and prepares you for your next steps after Guttman. 在此期间远程学习期间,您可以使用各种方式与您的顾问联系。你的第一个选择是通过预约 海星.  

咨询预约是以两种方式之一举行的:

  1. 在线平台预约(推荐)。 所有Guttman学生都有资格使用CUNYFIRST用户名和密码获得免费缩放帐户。缩放允许顾问屏幕共享,并显示有用的工具,如您的成绩单和学位审核。请访问预约时间内发送给您的缩放链接。
  2. 电话预约。 在预约时间之前,您将收到您的顾问电子邮件,其中包含电话号码在您预约时致电。

如果您有一个不需要约会的问题,您可以打电话或发送电子邮件 顾问 直。请注意,顾问通常在周一至周五上午9点至下午5点开始使用。

对于所有其他一般问题, 您可以通过电子邮件发送电子邮件地址(admising@guttman.cuny.edu.)我们会尽快回复。